Formolier til betonindustrien

Mange af vores formolier er skabt på basis af forskellige vegetabilske olier, som udover at bidrage med et godt arbejdsmiljø også belaster vores øvrige miljø og natur betydeligt mindre end de traditionelle mineraloliebaserede produkter. Vi arbejder aktivt med bæredygtige løsninger, og derfor er vi også stolte indehavere af en DGNB-bæredygtighedscertificering.

Vores sortiment af produkter indeholder naturligvis også vand- og sæbebaserede produkter som for eksempel anvendes til betonproduktion, plejemidler til støbeplade til betonstøbning og lignende.

Vores produkter har mange forskellige anvendelsesområder

Produkterne i dette afsnit omhandler formolier og andre produkter til følgende anvendelsesområder:

  • ​Betonelementproduktion
  • ​Beskyttelsesmidler til betonblandere/-biler
  • ​Slipolie til betonrørsproduktion
  • ​Slipolie til vendeforme
  • ​Slip-produkter til blokstensmaskiner
  • ​Plejemiddel til støbeplader
  • ​Forskallingsolie til byggepladser
  • Forskallingsvoks

​Stort set alle vores produkter til beton er flydende og påføres bedst med sprøjte eller sprøjteanlæg. Vi har også sprøjter til disse formolier samt et omfattende program af reservedele og forskellige dysser. Vi kan derudover hjælpe med beton farver og beton fibre.  Se vores referencer.

Kontakt os og hør mere om vores sortiment af formolier

Kunne du tænke dig at høre mere om vores sortiment af formolier, eller har du nogle spørgsmål, så hører vi meget gerne fra dig. 

Du kan med fordel ringe til os på telefon 87 82 72 62, men alternativt kan du også altid skrive til vores e-mail info@bencon.dk eller udfylde vores kontaktformular her på denne side. Så kan du forvente, at vi vender retur med en besvarelse på din henvendelse inden for ganske kort tid.

Til højre kan du finde datablade for alle vores formolier.

Kontakt os

Har du spørgsmål omkring vores produkter er du altid velkommen at kontakte os på tlf.: +45 87 82 72 62  eller udfylde formularen nedenunder:

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Firma oplysninger

BENCON KEMI A/S

CVR: 21852937

Adresse

Erhvervsparken 3

Ø. Bjerregrav

8920 Randers NV

​Kontakt

​​Tlf.: +45 87 82 72 62

​Telefax: +45 87 ​82 72 92​

E-mail: info@bencon.dk