Beton farver til betonindustrien

​I 1994 var Steen Kristensen – som ejer Bencon – med til at stifte og grundlægge firmaet Omnicon A/S.

Omnicon A/S er i dag én af Europas største producenter af beton farver, herunder pigmentfarve og additiver, til betonindustrien. Moderselskabet beskæftiger sig hovedsagelig med produktion og eksport. Bencon A/S - som er lagerførende af disse produkter - tager sig af servicering og levering til Danmark.

Specialist inden for beton farver

Vi må betegnes som farvespecialister inden for betonindustrien, og i fabriksbetonindustrien er vi den udbyder af beton farver, som har de fleste godkendelser, hvilket betyder, at såvel færdigbeton-kunder som betonelement-kunder kan føle sig trygge, når de henvender sig angående nye farver, doseringsforhold, certificering og lignende. Vi kan derudover hjælpe med formolier og beton fibre

Vi har – via mange års erfaring – deltaget i mange forskellige projekter i såvel indland og udland med vores rådgivning af farvevalg og dosering. Se vores referencer.

Ved projektarbejde eller henvendelser fra vores kunder foretager vi på vores højteknologiske farvelaboratorium forsøg med forskellige farvenuancer og støber efterfølgende små betonprøver, således at kunden eller den rådgivende instans har en konkret farve at kunne forholde sig til.

VCE-godkendt leverandør til fabriksbetonindustrien

Vi opfylder i dag blandt andet følgende:

Annex ZA i henhold til EN 12878:2005 og EN 12878:2005/AC:2006

Det betyder, at vi – som én af de eneste producenter – er CE-godkendt leverandør til fabriksbetonindustrien.

Kontakt os angående farvet beton

Har du brug for yderligere information om vores farvede beton til den danske betonindustri, eller har du nogle spørgsmål, er du altid velkommen til at tage kontakt til os enten på telefon 87 82 72 62, e-mail info@bencon.dk eller via vores kontaktformular her på siden.

Nedenfor kan du finde datablade for vores pulver beton farver og flydende farver.​

Kontakt os

Har du spørgsmål omkring vores produkter er du altid velkommen at kontakte os på tlf.: +45 87 82 72 62  eller udfylde formularen nedenunder:

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Firma

BENCON KEMI A/S

CVR: 21852937

Adresse

Erhvervsparken 3

Ø. Bjerregrav

8920 Randers NV

​Kontakt

​​Tlf.: +45 87 82 72 62

​Telefax: +45 87 ​82 72 92​

E-mail: info@bencon.dk