Beton fibre fremstilles efter ønske til betonindustrien

Hos Bencon fremstiller vi produkter til betonindustrien i hele Danmark herunder beton fibre, farver, additiver og formolier. Vi er en familieejet virksomhed, der har eksisteret i 38 år.

Vi kan imødekomme dine behov inden for betonfibre

Vi er selvproducerende, hvilket har den store fordel, at vi kan imødekomme alle vores kunders behov. Når vi producerer vores produkter, udvælger vi nøje både leverandør og råvarer, så vi på den måde kan sikre, at det færdige produkt har den ønskede kvalitet.

Vi både fremstiller og leverer beton fibre og andre produkter direkte til den enkelte kunde, således at du får den bedst mulige oplevelse.​

Kontakt os og hør mere om dine muligheder hos os

Har du nogle spørgsmål omkring vores produkter, har du brug for yderligere information, eller ønsker du at bestille beton fibre til et projekt, er du velkommen til at kontakte os. 

Det kan du enten gøre ved at ringe til os på telefon 87 82 72 62, skrive til vores e-mail info@bencon.dk eller ved at udfylde vores kontaktformular her på denne side. Så vender vi tilbage til dig så hurtigt som muligt.

Nedenfor kan du finde alle de relevante datablade for vores beton fibre-produkter. 

Kontakt os

Har du spørgsmål omkring vores produkter er du altid velkommen at kontakte os på tlf.: +45 87 82 72 62  eller udfylde formularen nedenunder:

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Firma oplysninger

BENCON KEMI A/S

CVR: 21852937

Adresse

Erhvervsparken 3

Ø. Bjerregrav

8920 Randers NV

​Kontakt

​​Tlf.: +45 87 82 72 62

​Telefax: +45 87 ​82 72 92​

E-mail: info@bencon.dk