Profil

Bencon er en familieejet virksomhed, der i mere end 30 år selv har produceret diverse olie- og slipmidler til betonindustrien. Alle recepter er udviklet af Bencon, hvor vi nøje udvælger såvel leverandører som de forskellige råvarer. Dermed er vi fuldstændig sikre på, at produkterne fremstilles nøjagtigt som vores formuleringer kræver.

En klar filosofi har hele tiden været, at forsøge at producere produkterne så miljøvenlige som mulige, naturligvis under hensyntagen til, at produkterne stadig beholder den funktion, som er hensigten med det enkelte produkt.

Som et mindre kemiforetagende er vi afhængige af vores kunders succes, og derfor sætter vi først og fremmest fokus på vores kunders ønsker og ikke mindst udvikling sammen med kunderne – alt sammen som fører til ”win-win situation”.

​Vi ønsker at overbevise vores kunder om, at et fortroligt partnerskab med Bencon A/S fører til fremtidsløsninger og gør dermed kunderne mere succesfulde. Disse løsninger skal naturligvis være praksisorienterede og økonomisk interessante.

Disse langvarige partnerskaber giver succes til betonindustrien, og det er vores målsætning.

Kontakt os

Har du spørgsmål omkring vores produkter er du altid velkommen at kontakte os på tlf.: +45 87 82 72 62  eller udfylde formularen nedenunder:

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Firma

BENCON KEMI A/S

CVR: 21852937

Adresse

Erhvervsparken 3

Ø. Bjerregrav

8920 Randers NV

​Kontakt

​​Tlf.: +45 87 82 72 62

​Telefax: +45 87 ​82 72 92​

E-mail: info@bencon.dk